Logo
Hitta hit

After Work på LJ Golf

En unik after work upplevelse i Falun

Varför inte göra din nästa After Work till något speciellt? LJ Golf i Falun välkomnar människor från Borlänge, Rättvik, Leksand, Hofors och andra närliggande städer att delta i en avkopplande och underhållande after work-upplevelse.

Ingen alkohol, ingen Restaurang – men fullt av roligheter

LJ Golf säljer ingen alkohol och har ingen egen restaurang, men det hindrar inte oss från att erbjuda en fantastisk atmosfär för din After Work. Upplev glädjen av att umgås med vänner och kollegor i en avslappnad miljö där golfspelet och den vackra omgivningen skapar en perfekt kuliss för sociala stunder.

Perfekt Före eller Efter Middagen på Stan

LJ Golf är det optimala stället att ta med dina vänner före eller efter en middag på stan. Oavsett om du vill avsluta arbetsdagen med ett leende eller börja kvällen på ett roligt sätt, erbjuder LJ Golf den perfekta platsen för att koppla av och ha kul.

Upplev gemenskapen

Att delta i vår After Work är ett utmärkt sätt att bygga starkare band med kollegor eller umgås med vännerna. LJ Golf erbjuder en avslappnad atmosfär där du kan njuta av samvaro och skapa minnesvärda stunder.

Planera din nästa after work på LJ Golf

För en unik och minnesvärd After Work i Falun, välkommen till LJ Golf. Oavsett om du kommer från Borlänge, Rättvik, Leksand, Hofors eller någon annanstans i närheten, ser vi fram emot att ge dig en fantastisk upplevelse.

Kontakta oss idag för att planera din nästa After Work-event på LJ Golf och upptäck hur vi kan göra din kväll speciell och rolig!