Logo
Hitta hit

Golftränare på LJ Golf

Våra PGA-certifierade tränare i Falun, Dalarna

Utforska golfens värld med våra erfarna PGA-certifierade tränare på LJ Golf i Dalarna, närmare bestämt i Falun. Vår professionella träningsstab är dedikerad till att förbättra ditt golfspel, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Genom skräddarsydda lektioner och en passion för att driva resultat skapar våra PGA-tränare en inspirerande och givande upplevelse. Ta del av expertisen och njut av att utvecklas som golfare på vårt golfcenter i Dalarna. Boka din lektion idag och låt oss tillsammans höja ditt golfspel till nya höjder.

Upplev elitträning med våra PGA-certifierade

Förbättra ditt golfspel med professionell vägledning från våra erfarna PGA-certifierade tränare på LJ Golf, beläget i hjärtat av Dalarna i Falun. Här sätter vi standarden för elitträning, skräddarsydd för att lyfta ditt golfspel till nya höjder.

Skräddarsydda lektioner för alla nivåer

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren golfare, anpassar våra PGA-tränare lektionerna efter dina individuella behov och mål. Från grundläggande tekniker till avancerade strategier, vi hjälper dig att utvecklas på din egen nivå, mitt i den golfentusiastiska staden Falun.

En exklusiv inblick i PGA-expertis på LJ Golf

Få en unik inblick i den exklusiva världen av professionell golf genom våra PGA-tränare i Dalarna. Deras omfattande kunskap och erfarenhet ger inte bara träning utan också insikter från golfens innersta kretsar, här i det natursköna golfparadiset Dalarna.

PGA-tränarna som sakapar resultat

Våra PGA-certifierade tränare är inte bara lärare; de är resultatinriktade coacher. Med fokus på framsteg och mål hjälper de dig att uppnå ditt fulla golfpotentiale, mitt i golfmekkat Falun, där varje träningssession är en resa mot ditt bästa golfspel.

Boka din träning idag och höj ditt golfspel

Ta det första steget mot att förbättra ditt golfspel genom att boka en lektion med våra kompetenta PGA-tränare på LJ Golf i Falun, Dalarna, idag. Upplev skillnaden av professionell vägledning och förvandla ditt golfspel till något extraordinärt, mitt i den golfrika regionen Dalarna.

Johan Bergström Brahn

Med små eller stora förändringar i svingen kan vi  få ut mer längd eller ökad kontroll på dina slag.  Normalt sett hittar du mig som PGA Pro & klubbchef på Samuelsdal Golf och tränare på Hagströmska Golfgymnasiet. Nu har även du chansen att utvecklas som golfspelare.

Mer info & boka
Johan Bergström Brahn - LJ Golf

Robert Martinsson

Hej och välkommen att träna med mig i LJ Golfs nya studio. Efter mer än 35 års golfande på hög nivå tog jag under 2020 beslutet att bli golftränare på heltid, PGA Professional. Min arbetsplats är numera Hofors GK där arbetar jag arbetar som Sportchef/PGA Pro.

Mer info & boka
Robert Martinsson - LJ Golf

Elias Willemark

Möte med golfens magi blir en oförglömlig resa under ledning av Elias Willemark, en av våra framstående PGA-tränare på LJ Golf. Med ett passionerat engagemang för sporten och en imponerande expertis strävar Elias efter att lyfta varje golfares spel till nya höjder.

Mer info & boka
Elias Willemark - LJ Golf

Vanliga frågor

Våra tränare kan tillhandahålla klubbor under träningspasset.

Om du inte kan din bokade tid, så ringer du eller skickar ett sms till din tränare för att avboka. Mail kan ta en stund innan man läser, därför bäst med telefon eller sms.

Våra tränare erbjuder gruppträningssessioner för dem som föredrar att träna med andra. Det kan vara ett kostnadseffektivt sätt att få handledning och dela erfarenheter med andra golfspelare.

Våra tränare är väldigt duktiga och genuina och det bästa är att du ringer och pratar med respektive tränare för att se vem du klickar bäst med.

Du kan vanligtvis boka en golftränare genom att besöka vår webbplats. Du ringer eller skickar ett e-postmeddelande för att göra en bokning för respektive tränare.

Träningsessionernas längd kan variera, men det är vanligt att de varar mellan 50 minuter och en timme. Vissa träningsprogram kan erbjuda längre sessioner beroende på behoven och målen för golfspelaren.

Fråga gärna om det finns möjlighet att få referenser eller läsa recensioner från andra golfspelare som har använt LJ Golfs tränartjänster. Det kan ge dig en bättre uppfattning om tränarnas kvalitet och effektivitet.

Priset varierar beroende på faktorer som längd på sessionen och antal lektioner du väljer. Det är bäst att kolla på vår webbplats eller kontakta tränaren direkt för aktuell prisinformation.