Logo
Hitta hit

Av golfare, för golfare

Välkomna till en ny anläggning för golf i Falun

I slutet av 2020 öppnade LJ Golf sina dörrar och banade vägen för en ny syn på golfsäsongen. Vår vision sträcker sig bortom det vanliga, vilket gör oss till en plats för golfentusiaster att frodas året om.

Mer än en golfanläggning

På LJ Golf strävar vi efter att vara mer än bara en plats för golf. Vårt mål är att skapa ett centrum för gemenskap och passion för sporten. Här hittar du inspiration och möjligheter oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare.

Mångsidiga möjligheter för entusiaster

Vi erbjuder aktiviteter som sträcker sig långt utanför golfbanan. Från företagsevenemang som främjar samarbete till turneringar på ikoniska banor runt om i världen, strävar vi efter att överträffa förväntningarna du, ditt företag eller vänner har.

En gemenskap över generationer

Hos oss är passionen för golf en universell tråd som förenar människor oavsett ålder eller erfarenhetsnivå. Vi strävar efter att skapa en atmosfär där spelare inte bara förbättrar sitt spel utan också skapar livslånga minnen och relationer.

En helhetsupplevelse för varje besökare

Oavsett om du är här för att finslipa dina färdigheter, umgås med vänner eller nätverka inom arbetslivet, erbjuder LJ Golf en komplett och tillfredsställande upplevelse för varje individ som steg in till golfens värld.

Livsstil, gemenskap och glädje

LJ Golf är inte bara en plats för golf; det är en plats där passionen för sporten blir en livsstil och en källa till gemenskap och glädje för alla som delar den.