Logo
Hitta hit

Event för företag

Event för företag i Falun, hjärtat av Dalarna

Välkommen till LJ Golf, beläget i vackra Falun, där vi erbjuder en exklusiv miljö för företagsevent som inte bara imponerar utan också passar perfekt för företag i Borlänge, Leksand, Rättvik och andra närliggande områden. Oavsett om det är en kick-off, teambuilding eller ett klientevenemang, skapar vi minnesvärda stunder som förstärker samarbetet och stärker företagskulturen.

Spela golf i enastående vintermiljö

LJ Golf erbjuder enastående golfanläggningar mitt i Dalarna, med Falun som central punkt. Våra välskötta banor och moderna faciliteter skapar den perfekta kulissen för att kombinera affär och nöje. Upptäck glädjen i att spela golf samtidigt som du bygger starkare företagsrelationer.

Varje detalj täcks av vår erfarna personal

Vår dedikerade evenemangsplaneringspersonal tar hand om varje detalj för att säkerställa att ditt företagsevent är felfritt. Från att skräddarsy golfaktiviteter till att organisera mat och dryck, ser vi till att varje aspekt av ditt event överträffar förväntningarna och skapar en smidig och oförglömlig dag för företag i Borlänge, Leksand, Rättvik och andra närliggande områden.

Stärk teamet genom golf

Golf är inte bara en sport – det är en fantastisk möjlighet att främja teamandan. Våra skräddarsydda teambyggande aktiviteter, både på och utanför golfbanan, hjälper ditt team att utveckla kommunikationen, samarbetet och strategiskt tänkande. Upplev hur golf kan vara en kraftfull plattform för att stärka banden mellan dina medarbetare, oavsett om ni kommer från Borlänge, Leksand, Rättvik eller andra områden i närheten av Falun.

Låt oss göra ert event till en succé

Kontakta oss idag för att skapa ett företagsevent som överträffar era förväntningar mitt i Dalarna. Vi ser fram emot att skräddarsy en unik upplevelse för ditt företag och dess gäster, oavsett om ni är från Borlänge, Leksand, Rättvik eller andra områden runt Falun. Ta det första steget mot att skapa minnen som varar för evigt.

Vanliga frågor

Absolut, vi erbjuder möjligheten att boka rum eller hela faciliteten för företagsevent. Kontakta oss i förväg för att få information om tillgänglighet och eventuella paketalternativ.

Företagsevent-paket på LJ Golf kan variera, men de kan inkludera tillgång till hela faciliteten, mötesrum och möjlighet till skräddarsydda aktiviteter. Måltidsalternativ och andra tillval kan också erbjudas.

Ja, det är ofta möjligt att inkludera golflektioner i företagsevent-paketet på LJ Golf tillsammans med våra PGA-tränare. Det kan vara en underhållande och teambyggande aktivitet för deltagarna.

Många gånger kan LJ Golf erbjuda cateringalternativ för företagsevent. Det kan vara allt från enklare mellanmål till mer formella måltider, beroende på dina önskemål.

Absolut, många företagsevent på golfanläggningar inkluderar tävlingsmoment eller golfturneringar. Detta kan vara en rolig och utmanande aktivitet för deltagarna.

För att boka ett företagsevent på LJ Golf bör du kontakta oss direkt via telefon eller e-post. Vi kommer att kunna vägleda dig genom bokningsprocessen och svara på eventuella frågor du kan ha.

Det finns en stor parkering som är gratis och andra bekvämligheter för evenemangsdeltagare. Du kan få information om dessa detaljer vid bokningstillfället eller genom att fråga direkt.

Ja, vi strävar oftast efter att skräddarsy företagsevent för att möta företagets unika behov. Det är bäst att diskutera dina specifika önskemål med oss för att skapa en skräddarsydd upplevelse.