Logo
Hitta hit

Tävlingar och event

Unika golfupplevelser hos LJ Golf

Låt LJ Golf vara din destination för enastående golfupplevelser. Delta i spännande tävlingar, anpassa din utrustning genom custom fitting och testa det senaste från branschens bästa märken som Titleist, Callaway och Taylormade och många fler föreatg. Skapa gemenskap, förbättra ditt spel och gör varje stund på golfbanan minnesvärd.

En väg till mästerskapet

Delta i våra spännande golfturneringar och mät dina färdigheter mot andra passionerade golfare. Oavsett om du är en tävlingsinriktad elitgolfare eller en nybörjare som letar efter en rolig utmaning, har vi tävlingar som passar alla nivåer.

Skräddarsydd perfektion för din sving

Upptäck custom fitting-sessioner där våra experter arbetar tillsammans med dig för att optimera din utrustning och skapa en skräddarsydd lösning för din unika sving. Upplev skillnaden i precision och komfort när din utrustning är anpassad efter dina individuella behov.

Prova på det senaste från branschens bästa

Gör dig redo att testa de senaste golfutrustningarna från de mest erkända varumärkena i branschen. Från Titleist till Callaway och Taylormade – våra testningsarrangemang ger dig möjlighet att uppleva och bedöma utrustningens prestanda, så du kan fatta välgrundade beslut om din nästa inköp.

Samlingspunkt för golfentusiaster

Våra evenemang är inte bara tävlingar och testningar; de är också mötesplatser för golfentusiaster att dela passionen, bygga gemenskap och njuta av varje ögonblick på golfbanan. Oavsett om du är ny på golf eller en erfaren spelare, finns det något för alla på LJ Golfs tävlingar och event.

Sätt fart på din golfresa med oss

Gör din golfupplevelse minnesvärd och givande genom att delta i våra tävlingar och event. Oavsett om du siktar på att förbättra ditt spel eller bara njuta av en dag på golfbanan med likasinnade, är vi här för att göra din golfresa exceptionell. Boka din plats nu och sätt fart på din golfresa hos LJ Golf!