Logo
Hitta hit

Robert Martinsson

Introduktion

Välkommen till LJ Golfs nya studio, där du har möjligheten att träna med Robert Martinsson, en erfaren PGA Professional med över 35 års erfarenhet av golf på hög nivå. Genom en imponerande karriär på Svenska Golftouren och som Sportchef/PGA Pro på Hofors GK, har Robert dedikerat sitt liv till golf och delar nu med sig av sin omfattande kunskap som tränare.

Professionell bakgrund

Efter framgångsrik tävlingsspel, inklusive deltagande i elitserien och div 1, har Robert nu fokuserat på att vara golftränare på heltid. För närvarande genomgår han den prestigefyllda PGAs HTU – Högre Tränarutbildning, vilket ger honom en bred förståelse för både teori och praktik inom golfträning.

Privatlektioner i fokus

I studion erbjuder Robert Martinsson privatlektioner där fokus ligger på teknik, bollträff, rörelse, längd/riktning och övningar för att lyfta ditt golfspel till nästa nivå. Varje lektion är skräddarsydd för att passa dina individuella behov och mål, med målet att förbättra varje aspekt av ditt spel.

Möjligheter för företagsevent

För företag och grupper finns möjligheten att hyra in Robert för olika evenemang, såsom företagsevent, Afterwork eller en kväll dedikerad åt träning. Upptäck hur golf kan bli en perfekt aktivitet för teambuilding och social samvaro under ledning av en expert som Robert Martinsson.

Avslutning

Ge dig själv förmånen att träna med en av Dalarnas mest erfarna PGA-tränare. Boka din privatlektion eller planera ditt företagsevent med Robert Martinsson idag och ta ditt golfspel till nya höjder under hans professionella och passionerade handledning.


Antal lektioner Pris
Privatlektion 55 min 675 kr
Privatlektion 3×55 min 1800 kr
Privatlektion 5×55 min 2750 kr
Grupplektion 2x studios x55 min 900 kr
Företag/Event/Afterwork Pris per offert
Möjlighet till faktura & friskvård. Samtliga priser ink moms samt hyra av studion

Utveckling – En bättre golfare

“Min egen filosofi är att med fakta om golfsvingen, dina preferenser och mål använda enkla metoder och övningar för att ge dig som golfare bättre kunskaper om din egen rörelse. För att utvecklas och bli bättre så måste vi träna på rätt saker och träna med feedback. Jag vill att du som elev ska lära dig mer om golf, förstå spelet och lära dig vilka utmaningar som golfbanan ger dig varje dag.”

Robert Martinsson

Jag har haft nöjet att träna med Robert Martinsson på LJ Golf och jag kan starkt rekommendera hans tränartjänster. Robert är en exemplarisk tränare som inte bara besitter en djupgående kunskap om golf, utan också visar en imponerande förmåga att kommunicera och anpassa sin undervisning efter individuella behov.

Lisa