Logo
Hitta hit

Elias Willemark

PGA-Tränaren som förvandlar golfupplevelsen

Möte med golfens magi blir en oförglömlig resa under ledning av Elias Willemark, en av våra framstående PGA-tränare på LJ Golf. Med ett passionerat engagemang för sporten och en imponerande expertis strävar Elias efter att lyfta varje golfares spel till nya höjder.

PRO på Falun Borlänge Golfklubb

Elias är inte bara en tränares tränare utan även en erfaren PRO på golfbanorna i Falun och Borlänge. Hans rika erfarenhet som professionell golfspelare präglar hans undervisningsstil och ger insikter som sträcker sig bortom det konventionella.

Skräddarsydd utbildning för alla nivåer

Elias specialiserar sig på att skräddarsy träningen efter varje individ, oavsett om du är nybörjare eller avancerad golfare. Hans träningssessioner är en perfekt balans mellan teknisk precision och spelglädje, vilket skapar en positiv och lärorik atmosfär.

Innovativt tillvägagångssätt

Elias är känd för sitt innovativa tillvägagångssätt och progressiva tänkesätt. Han introducerar moderna tekniker och strategier för att förbättra spelares prestationer, vilket gör varje träningspass spännande och utvecklande.

Dedikerad mentorskapsinställning

Med en dedikerad mentorskapsinställning guidar Elias inte bara i teknik utan också i att utveckla golfarens mentala styrka och spelstrategi. Hans närvaro sträcker sig bortom golfbanan, vilket skapar en varaktig påverkan på varje individ han tränar.

Att träna med Elias Willemark på LJ Golf är inte bara en lektion, det är en upplevelse som omdefinierar din golfresa. Ta del av hans passion och erfarenhet genom att boka din träningsession idag och se hur han kan förvandla ditt golfspel till något extraordinärt.


Antal lektioner Pris
Privatlektion 55 min 675 kr
Privatlektion 3×55 min 1800 kr
Privatlektion 5×55 min 2750 kr
Grupplektion 2x studios x55 min 900 kr
Företag/Event/Afterwork Pris per offert
Möjlighet till faktura & friskvård. Samtliga priser ink moms samt hyra av studion

Svingens Poesi med Elias Willemark

“Ett välslaget golfslag är som en välskriven dikt – det kräver precision, känsla och en djup förståelse för konsten. På LJ Golf strävar vi efter att inte bara förbättra svingen utan också att odla en kärlek till spelet, där varje moment på banan blir en poetisk dans mellan spelare och boll.”

Elias Willemark

Efter att ha tränat med Elias har jag sett betydande framsteg i mitt spel, och jag känner mig mer självsäker på golfbanan. Hans professionella och personliga tillvägagångssätt har gjort träningsupplevelsen både givande och inspirerande.

Alex