Logo
Hitta hit

Johan Bergström Brahn

Golf excellence ledd av Johan Bergström Brahn, klubbchef på Samuelsdals Golfklubb

Introduktion

Dyk in i golfvärlden med Johan Bergström Brahn, en passionerad och erfaren klubbchef på Samuelsdals Golfklubb i hjärtat av Falun. Med sin dedikation till sporten och hans ledarskap på en framstående golfanläggning är Johan en vägledare och inspiratör för golfare i alla nivåer.

Professionell banbrytare

I egenskap av klubbchef har Johan inte bara tagit på sig ansvaret för Samuelsdals Golfklubbs dagliga drift utan har också varit en banbrytare för att främja golfsporten i Falun. Hans strategiska ledarskap har bidragit till klubbens framgång och tillväxt.

Erfaren PGA-tränare

Johan Bergström Brahn är inte bara en klubbchef utan även en erfaren PGA-tränare som delar sin kunskap med entusiasm. Med ett förflutet som tävlande på olika golfbanor, inklusive Samuelsdals Golfklubb, har Johan en unik insikt i hur man förbättrar både tekniska och mentala aspekter av golfspel.

Privatlektioner med expertis

Som PGA-tränare erbjuder Johan privatlektioner där hans expertis sträcker sig över allt från grundläggande tekniker till avancerade strategier. Varje lektion är utformad för att hjälpa golfare att nå sina specifika mål och maximera sitt fulla golfpotentiale.

Engagerad i golfutbildning

Johan är inte bara en tränare på fältet utan även engagerad i golfutbildning. Han strävar efter att skapa en inkluderande och utbildande miljö för både nya och erfarna golfare, vilket gör Samuelsdals Golfklubb till en plats där passionen för golf delas och växer.

Slutord

Utforska golfens möjligheter under ledning av Johan Bergström Brahn, där varje lektion och varje stund på golfbanan är en möjlighet att växa och njuta av spelet. Boka din privatlektion eller utforska evenemang på Samuelsdals Golfklubb för en förstklassig golfupplevelse i Falun.


Antal lektioner Pris
Privatlektion 55 min 675 kr
Privatlektion 3×55 min 1800 kr
Privatlektion 5×55 min 2750 kr
Grupplektion 2x studios x55 min 900 kr
Företag/Event/Afterwork Pris per offert
Möjlighet till faktura & friskvård. Samtliga priser ink moms samt hyra av studion

En resa genom golfens möjligheter

“Min egen filosofi är att med fakta om golfsvingen, dina preferenser och mål använda enkla metoder och övningar för att ge dig som golfare bättre kunskaper om din egen rörelse. För att utvecklas och bli bättre så måste vi träna på rätt saker och träna med feedback. Jag vill att du som elev ska lära dig mer om golf, förstå spelet och lära dig vilka utmaningar som golfbanan ger dig varje dag.”

Johan Bergström Brahn

Johans passion för sporten och dedikation att hjälpa sina elever att förbättra sig är tydlig i varje träningspass. Hans pedagogiska tillvägagångssätt gör lärandet roligt och engagerande samtidigt som det ger konkreta resultat. Han är tålmodig och stöttande, vilket skapar en positiv atmosfär för att utveckla och finslipa golftekniker.

Tomas